A Pasta Broccoli és a Salsiccia egy ízletes első fogás, amely tökéletes vacsorára vagy ebédre, ahol a brokkoli és kolbász alapú szósz találkozik a tésztával egy igazán ízletes ételhez ki fog meghódítani téged az első villásodtól.



A Brokkoli tészta és kolbász ez egy finom tészta első fogása, ahol a tészta megfelel egy ízletes szósznak, amely brokkoli és salsiccia alapú, és tökéletes első fogást kínál ebédre és vacsorára egyaránt.

A Tészta recept brokkolival és kolbásszal ez a paraszt hagyomány tipikus receptje, az őszi és téli szezon tipikus étele, amely szigorúan szezonális alapanyagok felhasználását látja el egy jelentős fogás megteremtése érdekében, amely szintén kiváló egyetlen ételként. Kiváló, rövid tészta formákkal, például orecchiette ízléses Orecchiette brokkolival és kolbászral vagy finom fél ujjú a tökéletesért Fél ujjú brokkolival és kolbászral az első villás óta meghódít téged.

Jól keverjük össze egy kevés ’ főzővízzel, vagy ha szükséges, adjunk hozzá egy kis ’ -et Friss tejszín vagy a Robiola Fresca tudsz valamit Tészta brokkolival és krémes kolbász képes kissé hígítani a brokkoli jellegzetes ízét, amely talán arra készteti a kicsiket, hogy kissé ’ orrba forduljanak.

Összetevők 4 fő részére

  • 300 g brokkoli
  • 300 g kolbász
  • 350 g Fél ujjú
  • 1 szegfűszeg Fokhagyma
  • 1 chili paprika
  • Q. B. nak,-nek Extra szűz olívaolaj
  • Q. B. nak,-nek Grosso só

Eljárási eljárás

  1. A brokkoli és a kolbász tészta elkészítéséhez kezdje el egy edény vízzel és egy csipet durva sóval való forralásával, vágja le a brokkoli tetejét, öblítse le őket folyó víz alatt, és amint a víz felforr, forralja le őket 7-8 percig.
  2. Helyezzen egy serpenyőbe olívaolajat, egy gerezd fokhagymát, egy apróra vágott friss chili paprikát és melegítse fel. Vegye ki a kolbászt, fosztja meg a bélből, apróra vágja és közepes / magas hőn jól megbarnítja. Főzés közben “ ungranatela ” jól fakanállal.
  3. Ha a kolbász jól megbarnult, adjon hozzá egy kis ’ -et a forralt brokkoli tetejéről, és egy villával óvatosan összetörje őket, hogy pürészerű legyen és jól keverje össze. Tartson félre néhány virágot, hogy a lemezt díszítse.
  4. Forraljuk a tésztát bőséges sózott forró vízben, és amint al dente, engedjük le és öntsük a serpenyőbe a mártással. Adjunk hozzá egy kevés ’ tésztafőzési vizet és alaposan keverjük meg.
  5. Itt a Pasta Broccoli és a Salsiccia készen áll arra, hogy kiszolgálásra és kóstolásra kísérelje meg Parmigiano Reggiano vagy Grana Padano kellemes permetezésével.



Változatok és alternatívák

Ha szeretné, adjon hozzá egy kis ’ főző krémet vagy friss Robiola-t a brokkoli és kolbász szószhoz. Ha nem szereti a fűszereket, akkor kihagyhatja a chili paprikát is.