A Chicken Curry az egyik keleti etnikai étel, amely leginkább meghódította az olaszok ízlését, amikor a megszokottól eltérő Gyors és egyszerű csirkerecepteket keresnek.
A csirke curry az egyik keleti etnikai étel, amelynek leginkább sikerült meghódítania az olaszok ízlését, amikor a megszokottól eltérő, egyszerű és gyors csirkerecepteket keresnek.
Számos csirke curry recept létezik, a joghurtos csirke curry recepttől a csirke curry és paradicsom receptig, a csirke curry receptig chilivel és még sok más. A Chicken Tikka Masala néven is ismert eredeti csirke curry recept megköveteli, hogy szigorúan egy kis főtt basmati rizs kíséretében szolgálják fel, amelynek finom íze jól passzol ennek a kiváló indiai ételnek az erős ízéhez.
Az Eredeti Curry Chicken Recipe titkos összetevője a tipikus indiai fűszerek mellett a kókusztej, amelyet úgy döntöttünk, hogy ebben a készítményben megtartjuk, de ha úgy tetszik, teljes tejjel is helyettesítheti ugyanilyen mennyiségben. Meghívjuk Önt, hogy soha ne használjon főzőtejszínt ennek az ételnek az elkészítéséhez, mert a tejszín édessége azt kockáztatja, hogy ennek az indiai receptnek az összes jellegzetes íze eloszlik.
A Curry csirke elkészítése nagyon egyszerű, csak kövesse receptünket lépésről lépésre, és néhány perc múlva egy második, a megszokottól eltérő, ízekkel teli fogást hoz az asztalra. Egy jó tanács, próbáljon kitűnő minőségű Curryt (vagy Masala) használni, ügyelve a fűszeresség mértékének gondos ellenőrzésére, a piacon a legédesebbtől a nagyon csípősig vannak; válasszon Curryt ízlése szerint.
Hozzávalók 4 személyre
- 600 g csirkemell
- 100 ml kókusztej vagy teljes tej
- 20 g vörös vagy sárga curry
- 1 kis fehér hagyma
- megkóstolni lisztből 00
- megkóstolni petrezselyem vagy koriander
- megkóstolni extra szűz olívaolajjal
- megkóstolni vajból
- megkóstolni Eladó Finom
- megkóstolni a Pepe
Módszer
- A Curry csirke elkészítéséhez először vegye ki a csirkemelleket, és vágja kockákra. Ha kész, tedd őket egy tálba, és tartsd félre a curryszósz elkészítésével.
- Öntsük a kókusztejet (vagy teljes tejet) egy serpenyőbe, adjuk hozzá a curryport, jól keverjük össze, és lassú tűzön forraljuk fel. Most szedjük a csirkemell falatokat, és jól lisztezzük meg.
- Egy serpenyőbe tegyünk egy kis vajat, egy csepp olívaolajat, egy kis apróra vágott fehérhagymát, és mindent jól pirítsunk meg. Hozzáadjuk a csirkemell falatokat, és a csirkét nagyon jól megpirítjuk. Só és bors ízlés szerint.
- Most adjuk hozzá a curryszószt a serpenyőbe a csirkével, és főzzük addig, amíg besűrűsödik, ez körülbelül 5-10 percet vesz igénybe. Ha kész, kapcsoljuk le a gázt, és díszítsük a csirke curryt apróra vágott friss petrezselyemmel vagy apróra vágott friss korianderrel.
0 Megjegyzések