A Krémes Rigatoni kolbásszal egy ízletes és szuper tartalmas első fogás, tésztával, kolbásszal, tejszínnel, grana padanoval és sáfránnyal készítve, tökéletes első fogás egy másik ebédhez vagy vacsorához.
A krémes Rigatoni alla Salsiccia egyike azoknak az első fogásoknak, amelyek lágy és bársonyos állaggal az első íztől kezdve hódítanak! Könnyen és gyorsan elkészíthető, ez a krémes kolbásztészta nagyon tartalmas, ezért ideális elkészíteni, ha nagyon éhes vagy, és kevés időd van főzni!
Az általunk javasolt krémes kolbászos tészta receptje Rigatonival készül, de helyettesítheti bármilyen típusú tésztával, még akkor is, ha azt javasoljuk, hogy rövid tésztát használjon, például Fusilli, Mezze Maniche, Farfalle, Penne stb. testreszabhatja a krémes tésztát kolbásszal és sáfránnyal, ízlés szerint adva hozzá kockára vágott cukkinit is, hogy tökéletes krémes tésztát kapjon kolbásszal és cukkinivel.
Tehát ha egy krémes első fogást keres, amely tele van ízekkel és képes megnyerni a felnőttek és a gyermekek tetszését, akkor a krémes Rigatoni kolbászos és sáfrányos recept az Ön számára.
Hozzávalók 4 személyre
- 360 g Rigatoni
- 200 g kolbász vagy Luganega
- 200 ml friss tejszín
- 1 tasak sáfrány
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 szál rozmaring
- megkóstolni teljes tejből
- megkóstolni reszelt Grana Padano-ból
- megkóstolni Eladó Finom
- megkóstolni olívaolajból
- megkóstolni petrezselyemből
Módszer
- A krémes Rigatoni alla Salsiccia elkészítéséhez először távolítsa el a héját a kolbászról, vágja apró darabokra, és tegye bele egy serpenyőbe egy csepp olajjal, egy gerezd fokhagymával és egy szál rozmaringgal, hogy alaposan megbarnuljon. Sütés közben fakanállal a lehető legtöbbet szemcsézzük.
- A sáfrányt egy pohárban kevés teljes tejjel felolvasztjuk, és ha a kolbász jól megfőtt, a serpenyőbe öntjük a főzőtejszínt és a tejben feloldott sáfrányt, és szükség szerint sózzuk.
- A tésztát bő, sós vízben kifőzzük, és ha kész, lecsepegtetjük, a rigatonit a szósszal a serpenyőbe öntjük, egy kevés reszelt parmezánt adunk hozzá, és pár másodpercig pároljuk, ha szükséges kevés főzővíz hozzáadásával, hogy nagyon jól besűrűsödjön. .
- Díszítsd egy kis apróra vágott petrezselyemmel, és a krémes Rigatoni kolbásszal már tálalható és fogyasztható.
0 Megjegyzések