A Scottadito bárányszelet a Lazio hagyományos receptje, amely gyorsan és egyszerűen elkészíthető, tökéletes grillezéshez vagy húsvéti ebédhez.
A Scottadito bárányszelet, amelyet gyakran Abbacchio a Scottaditonak is neveznek, egy nagyon ízletes recept, amely a Lazio gasztronómiai hagyományához tartozik, amely az évtizedek során egyre népszerűbb lett Olaszországban, és sok családban a húsvéti ebéd egyik szimbólumává vált.
A gyorsan és egyszerűen elkészíthető Scottadito Lamb Chops Recipe egy könnyű és egyben ízletes második húsfogás, amely tökéletes a húsvéti menühöz [2023] a rusztikus ízek és a paraszti hagyományok szerelmeseinek. Az alla Scottadito bárányszelet elkészítéséhez csak bárányszeletre, extra szűz olívaolajra, sóra és borsra lesz szüksége!
A finom és ízletes Lamb Chops a Scottadito, mint mondtuk, egy olyan recept, amelyet általában húsvéti ebédre készítenek, de grillezés közben is elkészítheted, hogy a megszokottól eltérő ételt kínálhass vendégeidnek. Bármilyen alkalomból is készíti őket, a grillezett bárányszelet minden bizonnyal szótlanul hagyja a húsos főételek szerelmeseit.
Hozzávalók 4 személyre
- 8 bárányszelet
- megkóstolni extra szűz olívaolajjal
- megkóstolni Eladó Finom
- megkóstolni fekete bors
Módszer
- A Scottadito bárányszelet elkészítéséhez kezdje úgy, hogy a kalapácsot a kalapácsra verje, és mindkét oldalát kenje meg olaj, só és bors keverékével.
- Helyezze a bordákat a forró grillre, és süsse 10 percig, ügyelve arra, hogy a főzés felénél megfordítsa. Ha kész, forrón tálaljuk a Scottadito bárányszeleteket!
0 Megjegyzések