A Tagliatelle Radicchio és a Speck egy ízletes első fogás, tele ízekkel és színekkel, tökéletes egy kellemes vacsorához vagy ebédhez tipikus őszi ízekkel és aromákkal. Az első tanfolyam, amely biztosan megnyeri a tetszését.
A Tagliatelle Recept Radicchio és Speck egy nagyon finom recept egy tökéletes első fogás vacsorára vagy ebédre ősszel vagy télen, a Tagliatelle receptje, amely krémes, köszönhetően a Robiola és a Fresca jelenlétének, valamint a krémezésnek és a benne. igazán finom ízek keveréke. A robiola édessége találkozik a vörös radicchio keserűségével, a füstölt pöttyökkel az első fogáshoz garantált sikerrel.
A Tagliatelle Speck és a Radicchio néhány variációval is elkészíthető, például a robiola főzőtejszínre cserélésével nagyon krémes Tagliatelle alla Panna, Speck és Radicchio előállításához, vagy Gorgonzola hozzáadásával a Tagliatelle Speck Gorgonzola és Radicchio esetében, ahol egy határozottan zamatosabb. és enyhén fűszeres ízű.
Hozzávalók 4 személyre
- 340 g Egg Tagliatelle
- 400 g Radicchio
- 200 g Speck
- 100 g friss Robiola
- megkóstolni vajból
- megkóstolni extra szűz olívaolajjal
- megkóstolni Eladó Finom
- megkóstolni reszelt Grana Padano-ból
Módszer
- A Radicchio és a Speck Tagliatelle elkészítéséhez először egy serpenyőbe tegyünk egy kevés vajat, majd ha felolvadt, adjuk hozzá a karikákra vágott foltot, és jól pirítsuk meg.
- Amikor a folt jól megpirult, kivesszük a serpenyőből, és az oldalára tesszük. Vegyük a radicchiót, távolítsuk el a külső leveleket, vágjuk csíkokra, alaposan öblítsük le hideg vízben, majd tegyük ugyanabba a serpenyőbe, ahol a foltot készítettük, csepegtessünk hozzá olajat és enyhén sózzuk. Lassú tűzön főzzük 4-5 percig.
- Ha a radicchio megfonnyadt, hozzáadjuk a robiola-t, és az egészet jól összekeverjük.
- A tagliatelle-t bő, sós vízben megfőzzük, al dente lecsepegtetjük, a serpenyőbe tesszük a szósszal, megszórjuk egy kevés reszelt Grana Padano-val, a tésztából kevés főzővizet adunk hozzá, és az egészet jól elkeverjük.
- Végül adjuk hozzá a megpirított foltot, jól keverjük össze, és a Tagliatelle Radicchio és a Speck már tálalható és fogyasztható.
0 Megjegyzések