A Tagliatelle Radicchio és a Speck egy ízletes első fogás, tele ízekkel és színekkel, tökéletes egy kellemes vacsorához vagy ebédhez tipikus őszi ízekkel és aromákkal. Az első tanfolyam, amely biztosan megnyeri a tetszését.


A Tagliatelle Radicchio és a Speck egy színes első fogás, amely igazán könnyen és gyorsan elkészíthető, és ízével elkápráztat! Kevesebb, mint 15 perc alatt elfogyaszthatja ezt a finom első fogást, amely tökéletes, ha a megszokottól eltérő, jellegzetes őszi ízvilágú ételt keres.

A Tagliatelle Recept Radicchio és Speck egy nagyon finom recept egy tökéletes első fogás vacsorára vagy ebédre ősszel vagy télen, a Tagliatelle receptje, amely krémes, köszönhetően a Robiola és a Fresca jelenlétének, valamint a krémezésnek és a benne. igazán finom ízek keveréke. A robiola édessége találkozik a vörös radicchio keserűségével, a füstölt pöttyökkel az első fogáshoz garantált sikerrel.

A Tagliatelle Speck és a Radicchio néhány variációval is elkészíthető, például a robiola főzőtejszínre cserélésével nagyon krémes Tagliatelle alla Panna, Speck és Radicchio előállításához, vagy Gorgonzola hozzáadásával a Tagliatelle Speck Gorgonzola és Radicchio esetében, ahol egy határozottan zamatosabb. és enyhén fűszeres ízű.


Hozzávalók 4 személyre

  • 340 g Egg Tagliatelle
  • 400 g Radicchio
  • 200 g Speck
  • 100 g friss Robiola
  • megkóstolni vajból
  • megkóstolni extra szűz olívaolajjal
  • megkóstolni Eladó Finom
  • megkóstolni reszelt Grana Padano-ból

Módszer

  1. A Radicchio és a Speck Tagliatelle elkészítéséhez először egy serpenyőbe tegyünk egy kevés vajat, majd ha felolvadt, adjuk hozzá a karikákra vágott foltot, és jól pirítsuk meg.
  2. Amikor a folt jól megpirult, kivesszük a serpenyőből, és az oldalára tesszük. Vegyük a radicchiót, távolítsuk el a külső leveleket, vágjuk csíkokra, alaposan öblítsük le hideg vízben, majd tegyük ugyanabba a serpenyőbe, ahol a foltot készítettük, csepegtessünk hozzá olajat és enyhén sózzuk. Lassú tűzön főzzük 4-5 percig.
  3. Ha a radicchio megfonnyadt, hozzáadjuk a robiola-t, és az egészet jól összekeverjük.
  4. A tagliatelle-t bő, sós vízben megfőzzük, al dente lecsepegtetjük, a serpenyőbe tesszük a szósszal, megszórjuk egy kevés reszelt Grana Padano-val, a tésztából kevés főzővizet adunk hozzá, és az egészet jól elkeverjük.
  5. Végül adjuk hozzá a megpirított foltot, jól keverjük össze, és a Tagliatelle Radicchio és a Speck már tálalható és fogyasztható.

Változatok és alternatívák

Gazdagíthatja Radicchio és Speck Tagliatelle-ét számos különféle összetevővel, például dióval, Scamorzával vagy Gorgonzolával. Ha szeretné, elkészítheti a Tagliatelle-t Radicchio-val és Pancettával, egyszerűen követve ezt a receptet, és a Specket Pancettára cserélve.

Tanács

Ahhoz, hogy a Radicchio és a Speck Tagliatelle még finomabb legyen, azt javaslom, készítsen házi készítésű Tagliatelle-t.

tárolás

A Tagliatelle Radicchio és a Speck egy olyan étel, amelyet jelenleg érdemes fogyasztani, de ha marad belőle, légmentesen lezárva egy napig hűtőszekrényben tárolhatja.