A Pasta all'Ortolana egy kiváló vegán első fogás ízekkel teli, tökéletes azok számára, akik gyorsan és egyszerűen elkészíthető tésztát keresnek zöldségekkel. Ebédre vagy vacsorára tökéletes, hidegen is fogyasztható recept tésztával.
A Pasta all'Ortolana egy nagyon ízletes első tál tészta zöldségekkel, amely tökéletes az év bármely szakában elkészíthető különböző szezonális zöldségekből.
A Pasta all'Ortolana recepttel az Ön által használt zöldségek alapján ízekkel teli és különböző állagú vegetáriánus első fogást hozhat az asztalra, amely már az első kóstolástól kezdve meghódítja Önt és vendégeit. A Primo con le Verdure néhány perc alatt elkészül, a zöldségszósz éppen a tészta főzési idejét főzi meg, így garantáltan megfőtt, de ropogós zöldségeket tud készíteni, amelyek jól passzolnak a tészta állagához.
Az all'Ortolana zöldséges tészta elkészítéséhez kényeztetheti magát az összes olyan zöldségfajtával, amelyet a legjobban szeret, vagy ami rendelkezésre áll, egy ízletes recept, amely tökéletes a hűtőszekrény ürítésének receptjeként vacsorára vagy ebédre, eltérően a szokásos. A Pasta all'Ortolana kiválóan hidegen is fogyasztható, így egy szabadtéri piknikhez is kiváló növényi tészta salátát kapunk.
Hozzávalók 4 személyre
- 350 g Mezze Maniche
- 1/2 Sárga paprika
- 1/2 pirospaprika
- 1 sárgarépa
- 1 cukkini
- 1 kis padlizsán
- 1 rúd zeller
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 vöröshagyma
- 1/2 póréhagyma
- 80 g brokkoli
- 80 g karfiol
- 8 piros és sárga koktélparadicsom
- megkóstolni Eladó Finom
- megkóstolni extra szűz olívaolajjal
- megkóstolni a bazsalikom
Módszer
- A Pasta all'Ortolana elkészítéséhez először a zöldségeket gondosan megmossuk, meghámozzuk, és lehetőleg azonos méretű darabokra vágjuk.
- Tegyünk egy serpenyőbe egy kevés olívaolajat, egy gerezd fokhagymát és pirítsuk meg. Ezután ráöntjük a zöldségeket, megsózzuk, néhány darab friss, apróra vágott bazsalikomot adunk hozzá, jól összekeverjük, és közepes-nagy lángon, szükség szerint kevés főzővíz hozzáadásával főzzük.
- Az első néhány pillanatban lefedve főzzük, majd anélkül, hogy ügyelnénk arra, hogy a zöldségek megfőjenek, miközben ropogósak maradnak. Nem lehetnek túl puhák. A tésztát lecsepegtetjük, és közvetlenül a mártással együtt a serpenyőbe tesszük, jól összekeverjük, és magas lángon pár másodpercig pároljuk.
- Itt a Pasta all'Ortolana forrón vagy akár hidegen is tálalható és fogyasztható.
0 Megjegyzések