A tortellini tejszínnel és sonkával egy ízletes első húsfogás, krémes és finom ízzel. Gyerekeknek való elkészítéshez tökéletesek!
A Tortellini Panna e Prosciutto egy ízletes első fogás friss tésztából, Emilia-Romagnára jellemző hússal töltve. A krémes és finom ízvilágú, tejszínes és sonkás Tortellini kiválóan alkalmas gyerekeknek, de azoknak is, akik nem szeretik a túl erős ízeket.
Gyorsan és egyszerűen elkészíthető, a tejszínes és sonkás Tortellini recept ideális megoldás egy utolsó pillanatban elfogyasztott vacsorához, vagy amikor valami új és különlegesre vágyunk. Tudjuk, hogy néhányan felhúzhatják az orrukat, de biztosak vagyunk benne, hogy közületek sokan legalább egyszer ettek már Tortellini Panna e Prosciutto-t, esetleg borsó hozzáadásával.
A Tortellini Panna e Prosciutto vagy a Tortellini Panna, Prosciutto e Peas a tejszín krémességének, a főtt sonka finom ízének és a tortellini összetéveszthetetlen ízének köszönhetően a gyerekek által leginkább kedvelt fogások közé tartozik.
Hozzávalók 4 személyre
- 350 g friss tortellini
- 200 ml tejszín
- 150 g kockára vágott főtt sonka
- megkóstolni vajból
- megkóstolni extra szűz olívaolajjal
- megkóstolni reszelt Parmigiano Reggiano
- megkóstolni szerecsendióból
- megkóstolni Eladó Finom
- megkóstolni fekete bors
Módszer
- A Tortellini Panna e Prosciutto elkészítéséhez először egy serpenyőben olvasszon meg egy gombóc vajat és egy csepp olívaolajat.
- Most beletesszük a főtt sonkakockákat a serpenyőbe, kissé megpirítjuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a szerecsendiót, a borsot és a sót, és néhány másodpercig főzzük.
- A tortellinit bő, forró, sós vízben megfőzzük, majd ha megfőtt, lecsepegtetjük, a mártással együtt a serpenyőbe tesszük, és az egészet jól összekeverjük.
- A Tortellini Panna e Prosciutto készen áll a tálalásra, és bőséges megszórással reszelt Parmigiano Reggiano-val fogyasztható.
0 Megjegyzések